Ανακοινώσεις Γραματείας

Γραμματεία Τμήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Οι παρακάτω φοιτητές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική του άσκηση το ΧΕ 2021-2022 παρακαλούνται να προσέλθουν στο τμήμα Φυσικοθεραπείας και την υπεύθυνη πρακτικής κα Χολέρη Ελένη την Τετάρτη  22/9/2021 και ώρα 10.00-13.00

.πρακτικη ασκηση

θα ακολουθήσει ανακοίνωση όπου θα ορίζονται ημερομηνίες προσέλευσης για τους υπόλοιπους φοιτητές που υπέβαλλαν αίτηση για πρακτική ασκηση στο ΧΕ ακ. έτους 2021-2022

Γραμματεία Τμήματος

ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΘΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η εξέταση του μαθήματος Ανατομία Εργαστήριο  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20-9-2021 και ώρα 18.00 μμ.. Η εξέταση αφορά του φοιτητές επί πτυχίω και όσους είναι από το Γ εξάμηνο και πάνω.

Γραμματεία Τμήματος

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ

Η ΠΑ ΕΣΠΑ θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από 01/11/2021 έως 30/04/2022.

Αναφορικά με τη διαδικασία τοποθέτησης των φοιτητών ΠΑ του τρέχοντος εξαμήνου, Χειμερινό Εξάμηνο 2021 -2022, σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητές θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση-δήλωση στο χρονικό διάστημα που ορίζει το ΓΠΑ στο Πληροφοριακό Σύστημα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης για την εκπόνηση της Πρακτικής τους Άσκησης εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις για ΠΑ.

Η χρονική διάρκεια υποβολής των αιτήσεων για ΠΑ στο ΠΣ ΓΠΑ ΕΣΠΑ και των απαραίτητων δικαιολογητικών εγγράφων ξεκινάει στις 13/09/2021 και ολοκληρώνεται στις 26/09/2021.  Δικαιολογητικά, αιτήσεις ΠΑ, καθώς επίσης και αιτήσεις για διόρθωση στοιχείων των αιτήσεων πέραν των ημερομηνιών αυτών, δε θα γίνονται δεκτά. Ο φοιτητής θα πρέπει κατά τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων να αναζητήσει και να καταλήξει σε φορέα απασχόλησης.

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.

Ο φοιτητής εφόσον επιλεχθεί μέσω του προγράμματος, οφείλει να προσκομίσει υπογεγραμμένα στον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Τμήματος τα ακόλουθα έντυπα:

*        «ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΣΠΑ» εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, την οποία συμπληρώνετε μέσω του ΠΣ του ΓΠΑ ΕΣΠΑ, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://praktiki.teithe.gr/crm/

*       «ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ» εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, την οποία συμπληρώνετε μέσω του ΠΣ του ΓΠΑ ΕΣΠΑ, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://praktiki.teithe.gr/crm/

  *       «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» για προσωπικά δεδομένα (την προμηθεύεται ο φοιτητής από την ιστοσελίδα praktiki.teithe.gr/Φοιτητές/Έντυπα)

  *       «ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ», εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη

  *       «ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΕΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ», εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη

  *       «ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ», εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη

 

Διευκρινίζεται ότι, εφόσον εφαρμοστούν τα κριτήρια επιλογής φοιτητών ΠΑ, θα ακολουθήσει περίοδος ενστάσεων πέντε (5) ημερολογιακών ημερών. Τις ενστάσεις τις εξετάζει η ορισμένη από τη Συνέλευση του Τμήματος Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων του Τμήματος.

Γραμματεία Τμήματος

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ email ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-9-2021 μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 13-9-2021

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Γραμματεία Τμήματος

ΣΙΤΙΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Συμφωνα με  ανακοίινωση του τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας ξεκίνησε η παροχή Σίτισης από 1/9/2021 για τους δικαιούχους δωρεάν σίτισης ακαδ. έτους 2020-2021.

Η διανομή εξακολουθεί να γίνεται λόγω COVID, με πακέτο, στα δύο εστιατόρια που λειτουργούν:

1. Φοιτητικό Εστιατόριο ,στο χώρο της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης στην Σίνδο

2. Εστιατόρια στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό ΔΑΝΑΪΔΩΝ 7, περιοχή Βαρδάρη