Συμμετοχή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Παγκόσμιο Τουρνουά 9th King Of Taekwondo (1-3 Δεκεμβρίου, ΧΑΝΘ)

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή του τμήματος Φυσικοθεραπείας στο παγκόσμιο τουρνουά 9th King Of Taekwondo (1-3 Δεκεμβρίου, ΧΑΝΘ).

Το King of Taekwondo είναι ένα τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας που διεξάγεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης εδώ και 9 χρόνια, με συμμετοχή τουλάχιστον 10 χωρών από όλο τον κόσμο και με παραπάνω από 1000 αθλητές που αγωνίζονται για να κατακτήσουν τον τίτλο του King.

Για άλλη μία φορά το τμήμα Φυσικοθεραπείας της ΣΕΥ του ΔΙΠΑΕ, θα είναι εκεί για να καλύψει μια μεγάλη διοργάνωση με την εθελοντική μας συνεισφορά, προάγοντας έτσι την σημαντικότητα της παρουσίας φυσικοθεραπευτών στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Λεούσης δίνει την ευκαιρία σε κάθε προσπάθεια αθλητή, παρέχοντας ποιοτικές παροχές φυσικοθεραπείας στον χώρο του πρωταθλήματος, με τους φοιτητές του Τμήματός μας να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο άθλημα του Taekwondo ITF.

Οι συμμετέχοντες με τη λήξη του τουρνουά, θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής που μπορούν να προσθέσουν στο βιογραφικό τους, αλλά το πιο σημαντικό σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία, θα είναι η εθελοντική παροχή υπηρεσιών και το ομαδικό πνεύμα.

Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή στην πλατφόρμα.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0Oc758nno048OVcnW_A5_yL2PCnx-4QVSSScxcaCWCUxTTQ/viewform?pli=1&pli=1

Για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα:

mariasiouta89@gmail.com