Εγγραφές Εισαγομένων Φοιτητών της Κατηγορίας Αλλοδαπών – Αλλογενών για το ακαδ. έτος 2024-2025

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Σας καλωσορίζουμε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας.

Τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της ειδικής κατηγορίας “Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε” για το έτος 2024 είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από την ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘΑ (https://results.it.minedu.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται το Τμήμα επιτυχίας τους, εφόσον πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνονται από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Επισυνάπτεται η με Αριθ. Πρωτ. Φ.152/103164/Α5 εγκύκλιος του Υπουργείου με θέμα “Εγγραφές των εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025» .

Πέρα από τα δικαιολογητικά εγγραφής που αναφέρονται στην παραπάνω εγκύκλιο, οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να μας αποστείλουν συμπληρωματικά, τα παρακάτω συνημμένα :

Η αίτηση εγγραφής, η υπεύθυνη δήλωση και τα δικαιολογητικά των νεοεισαχθέντων φοιτητών της ειδικής κατηγορίας των αλλοδαπών-αλλογενών του ακαδημαϊκού έτους 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με την κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών στη Γραμματεία του Τμήματος μας από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ή αποστολής courier) με τους παρακάτω τρόπους:
α) Μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier) ή μέσω ΕΛΤΑ (ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής).

β) Αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος (καθημερινά 10.00 – 13.00).
γ) Μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου (καθημερινά 10.00 – 13.00).

Η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλεί ο φάκελος με τα δικαιολογητικά σε κάθε περίπτωση είναι η εξής:

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος,

Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη,

Γραμματεία Τμήματος Φυσικοθεραπείας,

Σίνδος Τ.Θ. 141 Τ.Κ. 57400

Τηλ.2310013803 -804 .

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου τα δικαιολογητικά θα ελεγχθούν και θα εγκριθούν από τη Συνέλευση του Τμήματος, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη λήξη της ημερομηνίας εγγραφής.

Για οποιαδήποτε απορία, οι φοιτητές/τριες παρακαλούνται να αποστείλουν mail στη Γραμματεία, στο info@phys.ihu.gr.

Από τη Γραμματεία