Εγγραφές Εισαγομένων Φοιτητών της Κατηγορίας τέκνα Ελλήνων του Εξωτερικού, τέκνα Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού για το ακαδ. έτος 2024-2025

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώνονται τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού.

Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο (στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘΑ, https://results.it.minedu.gov.gr). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα, καθώς και την αναλυτική βαθμολογία, εφόσον πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).

Οι εγγραφές των εισαγομένων στα Πανεπιστήμια, ΑΣΠΑΙΤΕ και Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 03-10-2024 μέχρι και 10-10-2024.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική και όποιος δεν εγγραφεί μέσα σε αυτή χάνει οριστικά το δικαίωμα εγγραφής στη σχολή επιτυχίας.

Τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά που απαιτούνταν να διαθέτουν οι υποψήφιοι κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, τα οποία πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν στη Γραμματεία της Σχολής ή Τμήματος εισαγωγής για τον τελικό έλεγχο προκειμένου να εγκριθεί και να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους μπορούν να αναζητηθούν στις Οδηγίες για την εισαγωγή Ελλήνων του Εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, έτους 2024.

Πέρα από τα δικαιολογητικά εγγραφής που αναφέρονται στις παραπάνω οδηγίες, οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να μας αποστείλουν συμπληρωματικά τρεις  (3) φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και τα παρακάτω συνημμένα :

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (φωτογραφίες, αίτηση εγγραφής, υπεύθυνη δήλωση και τα δικαιολογητικά της εγκυκλίου) θα κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος μας από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ή αποστολής courier) με τους παρακάτω τρόπους:

α) Μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier) ή μέσω ΕΛΤΑ (ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής).

β) Αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος (καθημερινά 11.00 – 13.00).
γ) Μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου (καθημερινά 11.00 – 13.00).

Η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλεί ο φάκελος με τα δικαιολογητικά σε κάθε περίπτωση είναι η εξής:

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος,

Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη,

Γραμματεία Τμήματος Φυσικοθεραπείας,

Σίνδος Τ.Θ. 141 Τ.Κ. 57400

Τηλ.2310013803 -804 .

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου τα δικαιολογητικά θα ελεγχθούν και θα εγκριθούν από τη Συνέλευση του Τμήματος, μέσα σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη λήξη της ημερομηνίας εγγραφής. Στη συνέχεια η Γραμματεία θα ενημερώσει τους/τις φοιτητές/τριες για την έκβαση της εγγραφής τους.

Για οποιαδήποτε απορία, οι φοιτητές/τριες παρακαλούνται να αποστείλουν mail στη Γραμματεία, στο info@phys.ihu.gr.

Από τη Γραμματεία