ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Υπεύθυνη: Χριστάρα –Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα

 

Το τμήμα φυσικοθεραπείας διοργάνωσε την 9η ημερίδα των 4 επιλεγμένων πτυχιακών εργασιών στις 20 Ιουνίου του 2013.

Το γεγονός αυτό της βράβευσης ξεκίνησε το 2009, από τον πρώην προϊστάμενο του τμήματός μας και σημερινό αντιπρόεδρο του ΑΤΕΙ κ. Βαρσαμίδη και έχει γίνει πλέον θεσμός. Πιστεύουμε ότι  λειτουργεί ως μοχλός για την ευγενή άμιλλα των φοιτητών στην έρευνα και την επιστήμη.

  Είμαστε το μοναδικό τμήμα στο ΑΤΕΙ που πραγματοποιεί τέτοια εκδήλωση βράβευσης των καλύτερων πτυχιακών εργασιών και αυτό χάρη στις προσπάθειες των αγαπητών συναδέλφων του τμήματος και κυρίως του προϊσταμένου κ. Καλλίστρατου Ηλία, ο οποίος διακρίνεται για την εργατικότητα, το φιλότιμο  και τις πρωτότυπες ιδέες.  Δέκα ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης όλων των πτυχιακών εργασιών πραγματοποιείται αυτή η εκδήλωση.

Η πτυχιακή εργασία είναι η κορυφαία προσπάθεια του φοιτητή, να συντάξει και να παρουσιάσει ένα επιστημονικό κείμενο που μπορεί να είναι είτε βιβλιογραφική ανασκόπηση, είτε ερευνητική εργασία, είτε μελέτη και παρουσίαση ατομικής περίπτωσης.

Οι πτυχιακές εργασίες που παρουσιάστηκαν επιλέχθηκαν βάσει: της δομής, της μορφής και το πρωτότυπο της εργασίας, καθώς επίσης και από την παρουσίαση και τις απαντήσεις που δόθηκαν από τους φοιτητές.

Βάσει των παραπάνω κριτηρίων επιλέχθηκαν οι κάτωθι πτυχιακές εργασίες:

 

 

1) ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΧΡΙΣΤΑΡΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:
ΣΤΕΛΚΝΟΥ ΒΙΚΕΝΤΙΑ

  

2)ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ : ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 

4)ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:

 

 

6)ΑΓΓΕΙΑΚΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΜΗΛΙΩΤΗ ΣΤΥΛΛΙΑΝΗ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ:

Στο τέλος της ημερίδας δόθηκαν βραβεία στους φοιτητές που επιλέχθηκαν από τους υπεύθυνους καθηγητές και βεβαιώσεις στους φοιτητές που παρακολούθησαν την ημερίδα.